Kerstkaarten 2022

Margits heeft voor de aankomende feestdagen een uitgebreide collectie kerst- en nieuwjaarskaarten van Hallmark. Wij kiezen voor dit bedrijf omdat zij begrijpen hoe belangrijk waardevolle relaties zijn. Terwijl het nog nooit zo gemakkelijk was om contacten te leggen, spreken we elkaar minder dan ooit tevoren. De contacten die we hebben voelen steeds oppervlakkiger en we zijn drukker met onszelf bezig dan met elkaar. Hallmark inspireert om weer echt contact te maken met de mensen om ons heen. Het werkt heel simpel: laat iemand merken dat je aan hem of haar denkt en stuur een van de prachtige kaarten die wij voor u hebben ingekocht!

ONZE KERSTKAARTEN

Budget boxes

Modern, traditioneel of sfeervol; deze boxes hebben het allemaal. Wie
graag verschillende kerstkaarten verstuurt, is vast blij met deze collectie. De Xmas Budget Boxes bieden u kaarten voor de allerlaagste prijs. Elke box bevat 10 vierkante kaarten voor slechts 1,95.

Winter lodge

Heerlijk, zo’n knisperend haardvuur, warme chocolademelk met slagroom en
gouden kersthits op de achtergrond. Winter Lodge haalt het rustieke, warme
kerstgevoel naar boven, maar dan vertaald naar moderne designs. Perfect voor
de consument die houdt van het warme kerstgevoel.

Keuze uit verschillende formaten (mini – vierkant – groot – panorama – luxe) en aantallen (6 – 10 – 16). Prijzen variëren tussen 4,95 en 9,95.

Botanical

De boodschap is duidelijk van deze Christmas Botanical collectie, want de grote letters vormen samen met de botanische afbeeldingen een hippe look die u graag laat zien op de schouw of vensterbank. Moderne kerstboeketten, -takken en –bloemen versieren de kaarten ien zorgen ervoor dat u meteen in de kerststemming komt. De kaarten zijn versierd met goudfolie, wat de kaarten een klassiek en warm randje geeft met een scheutje luxe elegantie.

Keuze uit verschillende formaten (mini – vierkant – groot – panorama – luxe) en aantallen (6 – 10 – 16). Prijzen variëren tussen 4,95 en 9,95.

Multiboxes

Wie graag verschillende kerstkaarten stuurt in dezelfde stijl, is blij met deze
Multi Boxes. In deze dozen zitten de populaire Triple en Panorama kaarten. In de Triple Box zitten 3 verschillende designs die op elkaar aansluiten, in het populaire slimformaat. In de Panorama Box zitten 2 liggende panoramakaarten met daarin sfeervolle en unieke designs.

De Panorama box bevat 10 kaarten in 2 designs voor 7,95 en de Triple Box bevat 15 kaarten in 3 designs voor 9,95.

Minicards

Een klein kaartje met een grootse kerstwens! Dit jaar zitten de populaire
Minicards in het kerstassortiment. De plasticvrije doosjes bevatten ieder 2 leuke en vrolijke designs, die een brede doelgroep aanspreken. Ze zijn aantrekkelijk geprijsd en perfect voor kinderen om uit te delen in de klas. Dat is ook de reden dat we populaire Disneykarakters hebben opgenomen in deze collectie.

De minicards kosten 4,95 per doos.

Winterscenes

De collectie Winterscenes is warm, gezellig en straalt het ultieme kerstgevoel uit. De
fotografische kaarten zijn blanco, wat ruimte geeft voor een persoonlijke
boodschap, ook voor andere gelegenheden.

Er zijn 4 verschillende boxes, in 2 aantrekkelijke formaten met een luxe afwerking. Elke doos bevat 6 kaarten, keuze uit 4 verschillende dozen en formaten en de prijs voor een doos is 5,95.

Big boxes

Deze grote dozen bevatten 16 kaarten in 2 verschillende designs. Ideaal om alle benodigde kerstkaarten in één keer in huis te halen. Op de verpakking zijn de 2 verschillende designs afgebeeld en de klapdeksel maakt dit een erg handzaam doosje dat later ook weer op een andere manier gebruikt kan worden. De kaarten zijn afgewerkt met glitter of folie voor een extra feestelijke touch.

De prijs voor een doos is 9,95.

Marjolein Bastin

Natuurlijke kerstinspiratie! De kaarten van Marjolein Bastin zijn gewoonweg prachtig! We hebben voor u verschillende formaten dozen en/of losse luxe wenskaarten. De kaarten hebben verschillende bewerkingen, zoals glitter en folie, voor een exclusieve uitstraling.

Verschillende formaten: klein – groot – vierkant – panorama. Aantallen: 6 – 10 – 15 – 16. De prijzen variëren tussen 4,95 en 9,95.

Anton Pieck

De prachtige tekeningen van Anton Pieck zijn verwerkt tot 3D kaarten, waardoor de
karakteristieke tekeningen tot leven komen. De collectie bestaat uit 12 vierkante
3D-kaarten en 6 showdozen. Een feestje om te sturen én te ontvangen!

Losse kaarten kosten 3,50 en een doos met 8 kaarten kost 8,95.

Christmas International

Wens fijne feestdagen in meerdere talen! In deze collectie vind je wenskaarten in diverse stijlen met de verbindende boodschap ‘prettige kerstdagen’ in het Frans, Nederlands, Italiaans, Engels, Spaans en Duits. Welke taal je ook spreekt: een mooie kerstwens is universeel.

Elke doos bevat 10 kaarten met algemene teksten. Prijs 7,95.

Kaartendozen

In deze collectie vind je kerstkaarten in alle stijlen met de boodschap ‘fijne feestdagen’, ‘prettige kerstdagen’ en ‘gelukkig nieuwjaar’. De combinatie van fotografische en getekende designs zorgen voor een ruime keuze. Modern of traditioneel: voor iedereen zit er de perfecte wenskaart tussen.

Elke doos bevat 10 kaarten met algemene teksten voor slechts 7,95.

Wishes

In de Xmas Wishes collectie staat de tekst centraal. Met hartverwarmende teksten wordt uw kerstwens nog persoonlijker. Voor iedere persoon en elk moment is er een perfecte kaarten. Naast de bekende ‘fijne feestdagen’ zijn er ook kaarten met een kerstwens om iemand een hart onder de riem te steken of die zich speciaal richten tot een bepaalde vriend(in) of familielid.

Prijs per stuk 2,95.

Mix

Deze collectie heeft meerdere unieke ontwerpen in het populaire liggende formaat. Vrolijke kaarten van Winnie the Pooh, Forever Friends, Matia Studio en Ylva Svensson hebben een buitengewone aantrekkingskracht voor de feestmaand.

Prijs per stuk 2,75 en een kaart met geluid kost 6,95.

Vanuit Oudorp

Deze kaarten zijn wel heel bijzonder! Exclusief bij ons een serie kerstwensen met de tekst Vanuit Oudorp.

Prijs per stuk is € 2, 75.

Goede doelen kaarten

Wilt u iets voor een ander doen terwijl u uw kerstkaarten verstuurt? Ook dit jaar hebben we weer kerstkaarten van The Art Group waarvan een gedeelte van de opbrengst naar goede doelen gaan. Dit jaar zijn de goede doelen Alzheimer Nederland, de Cliniclowns, Stichting Dierenlot, Nierstichting, KWF en Stichting ALS Nederland.