1 april!

~~~ Prachtig, kleurrijk, troostend en grappig op 1 april ~~~
~~~ De kaarten van Margits maken in deze tijd het verschil ~~~

Wij hebben maar liefst 4 nieuwe kaartenmolens in onze winkel en deze keer zijn alle kaarten ook online te zien!

Wilt u deze prachtige kaarten bestellen? Geef dan de naam van de collectie door: Echt Leuk, Black & White, Focus on Flowers, of In Full Bloom en het pkt-nummer dat onder uw kaart staat. Wij zorgen dan dat u uw kaarten kunt komen ophalen. Liever even snuffelen in de winkel? Maak dan een afspraak om te komen winkelen. U kunt ons voor uw bestelling of afspraak bereiken op:

Echt Leuk

Kunt u een goede woordgrap op zijn tijd wel waarderen? Dan gaat u deze serie Echt Leuk vinden! Deze collectie lacht u met zijn felle kleuren al van ver toe. De vrolijke beesten en grappige voorwerpen zijn lekker groot en super herkenbaar weergegeven. Daarnaast zijn ze voorzien van originele teksten. Deze vrolijke collectie is eigenwijs, grappig, feestelijk en herkenbaar. Echt Leuk dus! En ook de prijs is echt leuk, u heeft al zo’n flitsende kaart voor € 2,25 per stuk!

Black & White

Less is more! Bij Black & White ontbreken kleuren, maar het ontbreekt zeker niet aan opvallende designs. Deze minimalistische wenskaarten is getailleerd, ingetogen en speels. Krachtige zwart-wit illustraties worden afgewisseld met gevoelige teksten en gevatte uitspraken. Voor alle gelegenheden is er een passende kaart. Ondanks het hele scala aan grijstinten is deze serie dus allesbehalve eentonig en ook van de prijs wordt u beslist blij. U heeft al zo’n mooie Black & White kaart voor € 2,50 per stuk!

Focus on Flowers

Wie wordt er nou niet vrolijk van een bloemetje? Of het nou een vrolijk veldboeket is, een prachtige orchidee of een klassieke bos rozen, met een bloemetje laat u weten dat u aan iemand denkt en dat diegene speciaal is voor u. Deze nieuwe serie kaarten heeft de uitstraling van een uitgestrekt bloemenveld. Overal waar u kijkt zijn prachtige bloemen te zien. Voor elk denkbare gelegenheid is er wel een passend bloemetje te vinden. De schitterende bloemenfoto’s zijn aangevuld met mooie teksten die de ontvanger nog eens extra in het zonnetje zetten of juist een hart onder de riem steken. En deze bloemen zijn al voor u voor € 2,50 per stuk!

In Full Bloom

En we gaan nog even door met nog meer prachtige bloemenkaarten! Deze luxe bloemenkaarten zijn geschikt voor elke gelegenheid: als felicitatie voor speciale verjaardagen, om iemand op te beuren of gewoon om te laten zien dat u aan iemand denkt. Deze kaarten hebben een verfijnde uitstraling met extra’s zoals strikjes, glanzende folies en gedetailleerde embossing. Dit alles bij elkaar maakt van deze kaarten kleine kunstwerkjes die duidelijk met liefde zijn gemaakt en om met liefde te geven of versturen. Dus stuur één van deze prachtige kaarten en maak iemand blij voor de mooie prijs van € 2,95 per stuk!