Aandacht voor de toekomst

Bij Margits hebben wij aandacht voor de toekomst! Zo zijn de kaarten van Hallmark altijd al gedrukt op FSC-papier maar nu gaan we een stap verder.

We krijgen nu een fantastische aanvulling voor onze collectie: Pretty Cute! Hallmark drukt deze subtiele kaarten op papier van olifantsgras en met duurzame bio-inkt! Olifantsgras neemt tot wel 4x zoveel CO2 op uit de lucht dan een bos met bomen, het groeit snel en heeft weinig ruimte en water nodig. Bovendien gebruikt Hallmark olifantsgras uit Nederland waardoor transportkosten tot een minimum zijn beperkt. In bio-inkt is de minerale olie vervangen door plantaardige olie. Met recht aandacht voor de toekomst dus!

Wat deze collectie extra bijzonder maakt, zijn de handgetekende afbeeldingen met een aquareluitstraling. De unieke en gedetailleerde ontwerpen zullen zeker bij u in de smaak vallen. In onze molen zit voor alle gelegenheden een duurzame kaart om een ander blij mee te maken. Voor de prijs hoeft u het niet te laten want met €2,95 is ook de prijs erg vriendelijk.