Colorvelvet kleurplaten

De Colorvelvet kleurplaten zijn geweldig en geschikt voor jong en oud! Colorvelvet is leuk en geschikt voor alle leeftijden vanaf 3 jaar. Kinderen hebben plezier en ook voor volwassenen zijn deze platen zeer geschikt om lekker creatief bezig te zijn. Lees vooral nog even door voor een speciale aanbieding….

De ontwerpen zijn gemaakt op een speciaal absorberend karton gedeeltelijk bedekt met een dikke zwarte laag fluweel, waardoor u zowel met stiften, kleurpotloden, markers en verf kunt kleuren! Vergis u niet, deze tekening is niet zomaar ingekleurd, het is best wel wat werk. Maar als het klaar is, dan krijgt u een prachtig kunstwerk om aan de muur te hangen of cadeau te doen.

Colorvelvet kleurplaten

De Colorvelvet kleurplaten zijn verkrijgbaar in heel veel leuke thema’s op A4-formaat. Een set Colorvelvet kleurplaten koopt u nu van €9,95 voor €4,95 en een set Colorvelvet kleurplaten MET stiften hebben wij voor u van €12,95 voor €6,50.

Speciale aanbieding!

Bij aankoop van 3 dozen kerstkaarten krijgt u 1 set Colorvelvet kleurplaten cadeau en bij 4 dozen kerstkaarten krijgt u 1 set Colorvelvet kleurplaten MET stiften cadeau! Kom dus nu langs bij Margits en sla uw slag.